Tanya Dolya презентувала нову пісню “Душа”

Опубліковано:
12 Жовтня, 2024

Душа в неспокої… Ми переживаємо, шукаємо рівновагу.

Саме такий настрій передає нова пісня «Душа» авторки та виконавиці Tanya Dolya.



Так склалося, що пісня вийшла 10 жовтня, у Всесвітній день ментального здоров’я. Людям важливо мати підтримку в ті моменти, коли вони потребують достатньої сили волі й характеру, щоб впоратися з життєвими труднощами.

Про свою пісню Tanya Dolya розповідає так:

«В певний момент життя, музика стала для мене рятівним захопленням, моєю віддушиною. Саме з частинки мелодії і тексту цієї пісні розпочався шлях у написанні пісень кілька років тому. Зараз, під час війни, цей стан знову проживаю. І не лише я. Мої рідні, близькі знайомі і незнайомі мені люди. Дуже хочу щоб душа кожного з нас відчула надію, затишок і впевненість в майбутньому».

Основну візуальну лінію у відеоролику до пісні тримає легкий, романтичний танець. Його виконала талановита Марія Гринчук. Він втілює рух і стремління до пошуку гармонії з собою і світом. За задумом авторів проєкту, пісня і танець, то наші дві сторони, дослухаючись до яких ми знаходимо себе, свою рівновагу і впевненість!

«Цей повітряний танець демонструє таку легкість! Але всі ми знаємо, яка велика праця стоїть за справжньою майстерністю. Так і наша душевна рівновага, впевненість в собі – то велика праця над собою», – говорить режисерка відеоролика Ганна Гринчук.

Проєкт втілений завдяки стипендії від Українського культурного фонду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #TANYA DOLYA, #душа, #пісня, #творчість
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: