Табірне літо на Тернопільщині: безпека понад усе!

Правоохоронці Тернопільщини провели з юними відпочивальниками День безпеки.

Опубліковано:
25 Червня, 2024
Табірне літо на Тернопільщині.

Що робити, коли у двері стукає незнайомець, а нікого з дорослих немає вдома? Як поводитися, якщо втрапив у небезпечну чи незрозумілу ситуацію? Де можуть чатувати ризики для твого здоров’я і життя та як їх розпізнати? Чому персональний GPS-трекер – запорука безпеки дітей і спокою батьків? 

Прості правила поведінки вдома, на вулиці, біля водойм, в інтернеті тощо нагадали юним відпочивальникам дитячого оздоровчого закладу «Промінь», що в Долині на Теребовлянщині, представники ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області, поліцейські охорони й кінологи. Такі превентивні заходи правоохоронців тривають постійно, адже безпечні канікули – і їхня відповідальність.



Нині в «Промені» відпочивають 80 школярів пільгових категорій із різних куточків області. Діти приміряли спорядження поліцейських, оглянули салон службового автомобіля, отримали сувеніри, а головне – пригадали правила безпеки і почули відповіді на свої запитання.

Винагородою за участь у Дні безпеки стало для дітей спілкування з кінологами та їхніми підопічними Ельзою і Шаманом. Чотирилапі помічники поліцейських продемонстрували школярам чітко відточені навички, зразкову слухняність і бездоганне дотримання правил.

Управління поліції охорони в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека, #поліція охорони, #табірне літо
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: