Святкові заходи у Тернополі підтримає будівельна компанія “Креатор-Буд” (Афіша)

Опубліковано:
24 Серпня, 2016 о 19:43

До дня міста у Тернополі відбудуться святкові заходи. Також містяни відзначатимуть День державного прапора і День незалежності України. Генеральним партнером урочистостей стане будівельна компанія “Креатор-Буд”, яка працює під керівництвом Ігоря Гуди.

 



Будівельна компанія “Креатор-буд” уже не вперше долучається до соціальних проектів. Вона активно підтримує навчальні заклади та купує медичне обладнання для місцевих лікарень. Також пріоритетною є робота з людьми пенсійного віку та допомога воїнам АТО.

 

За словами начальника управління культури Тернопільської міської ради Олександра Смика, співпраця  “Креатор-буд” – приклад соціально відповідального підприємництва.

 

Нагадаємо, що Ігор Гуда став ініціатором реконструкції площі Героїв Євромайдану та виділив кошти будівельної компанії для проведення необхідних робіт. Також “Креатор-буд” спонсорує облаштування об’єктів благоустрою у Тернополі.

 

1

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: