Світ побачило нове видання улюбленої письменниці тернополян

Опубліковано:
1 Лютого, 2016 о 23:18

Світ побачило нове видання улюбленої письменниці тернополян та й не тільки – Надійки Гербіш  –  “Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція”.

 



Книжка містить чудові ілюстрації від  Богдани Бондар, у ній описана  захоплива історія: одного вечора історію Лука й Терезка гортали в кабінеті свого дідуся-географа атлас, навіть не здогадуючись, що він – чарівний. Несподівано для самих себе діти опиняються у Венеції. Вони милуються гондолами та чудовою архітектурою міста, куштують місцеві страви та дізнаються про найцікавіші події в його історії завдяки їхньому новому знайомому – пану Валеріо. А головне – братові та сестрі під час цієї мандрівки вдається відкрити таємницю Чарівного Атласу.

 

Замовити видання вже можна за посиланням: http://starylev.com.ua/mandrivky-z-charivnym-atlasom-veneci…

 

А головне, у вівторок, 2 лютого, книга візьме участь в акції “Знижки на новинки”. З умовами акції можна ознайомитись тут: http://starylev.com.ua/promotion/znyzhky-na-knygy

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: