Surprise від рідного TV

Опубліковано:
28 Серпня, 2024 о 20:42

На відміну від хронічно зайнятих людей, які бідкаються, що їм ніколи  дивитися телевізор (а, може, й кокетують цим – щоб підкреслити власний “трудоголізм”) , я, грішний нероба, полюбляю зручно й надовго вмоститися біля “ящика”. Що не кажи, з нього багато про що можна довідатися. І не лише зі світових і національних каналів, а й з наших рідних місцевих. Сентиментальну прихильність віддаю TV-4 – не в останню чергу завдяки колишнім новорічним вогникам з показушною веселістю і банально – занудливими текстами, а також пам’ятному святкуванню власного ювілею з “дикими танцями” в студії та розлогими спогадами там таки про власний славний (не менше!) творчий шлях в стилі  “зірок” світової журналістики і з твердим переконанням, що вдячна глядацька аудиторія, затамувавши подих, ловить кожне слово своїх телекумирів….

Втім, не лише розвагами і фестинами відзначається лідер містечкового телепростору. Дивлячись його, можна добряче поповнити і власну ерудицію. Так, одного разу миловидне дівча, яке анонсувало прогноз погоди, сповістило, що саме цього дня 1985 року в Парижі “Сергій Бубка вперше стрибнув на відстань 6 метрів”. А  дещо пізніше інша не менш приємна юна особа  (вони миготять на каналі як у калейдоскопі) повідомила в тому ж анонсі, що в “цю пору року (себто восени)  день щодня зменшується на 3 години(?).



Та це справи, як мовиться, давніх днів. Зовсім нещодавно ж, буквально позавчора ведуча новин на каналі повідомила, що до роботи приступив новий голова ОВА. Одразу ж за цим, як можна було зрозуміти з її слів, мав бути сюжет про нього і його команду. Натомість же я (та й, думаю, інші глядачі), роззявивши від легкого подиву роти, могли послухати розповідь про труднощі переходу до робочого стану після відпустки (нелегка це справа, ой нелегка…). І почути корисні поради психолога з цього приводу. Все це, однак, не завадило ведучій уже через кілька хвилин, наче нічого й не сталося, знову повідомити глядачам, що перейти до робочого стану  після відпустки – справа дуже непроста. А її колегам-монтажерам – ще раз показати вже відомого психолога з його порадами. Щиро кажучи, подумав, що у модернізованій студії щось “заклинило” і очікував уже втретє за випуск новин почути розповідь про труднощі післявідпускної реадаптації, але очікування не справдилися. 

Нову ж команду з ОВА на чолі з головою того злощасного вечора на екрані так і не вдалося побачити…

Ігор Дуда   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини, #представлення, #телебачення
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: