Сумна звістка знов сколихнула Тернопільщину, загинув воїн з Бережанської громади Роман Кашараба

Опубліковано:
15 Червня, 2024 о 22:55
свічка
Фото з відкритих джерел

Війна забирає найцінніше – людські життя. Українці стійко борються за свою свободу, але ціна перемоги надзвичайно висока. Бережанська громада вшановує пам’ять свого героя – Романа Кашараби, який віддав життя, захищаючи рідну землю від російських загарбників. Про трагічну повідомили на сторінці громади у Фейсбук.

Роман Кашараба
Роман Кашараба, фото зі сторінки Бережанської міської ради у Фейсбук

Життєвий шлях героя

Роман Кашараба народився 22 червня 1974 року в селі Посухів на Бережанщині. Здобував освіту в Посухівській початковій школі та Потуторській ЗОШ. Після закінчення школи юнак пройшов строкову службу в 1992-1994 роках. Працював у побутовій сфері та будівельній галузі, поки не було оголошено мобілізацію 26 січня 2023 року. Роман став на захист України у лавах 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.



Подвиг і безсмертна пам’ять

На фронті Роман Кашараба проявив мужність і відданість своїй справі. Виконуючи бойове завдання на Донеччині, він загинув 11 червня 2024 року. Життя героя обірвалося, але його подвиг назавжди залишиться в пам’яті бережанців і всієї України.

Непоправна втрата для родини

Смерть Романа Кашараби стала непоправною втратою для його близьких. У глибокому горі залишилися дружина та двоє синів. Бережанська міська рада висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким загиблого Героя. Нехай сили не залишають їх у ці важкі часи.

Вічна слава герою! Бережанська громада схиляє голови перед пам’яттю Романа Кашараби та всіх захисників України, які віддали життя за нашу свободу. Їхні імена навіки вкарбовані в історію нашої держави. Слава Україні! Героям слава!

Раніше ми писали про те, що від тяжкої хвороби помер воїн з Тернопільщини Андрій Луців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Бережанська громада, #загинув воїн, #Роман Кашараба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Максим Черкашин
23:03, 20 Червня, 2024

Як громадські організації впливають на розвиток міст і сіл Тернопільщини

Блоги

ТОП новини тернопільщини: