Суд визнав винними осіб, які побили працівників ДАІ

Опубліковано:
14 Листопада, 2014 о 13:09

Інформація, опублікована сьогодні місцевим інтернет-виданням під назвою «На Тернопільщину повертається прокурорсько-даішне свавілля?!» є надуманою і безпідставною




  Відповідно до повноважень, прокурор відділу прокуратури області здійснював процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 5 громадян за фактом спричинення ними тілесних ушкоджень 2 працівникам ДАІ під час виконання правоохоронцями службових обов’язків 7 березня 2014 року. Кримінальне провадження за вказаним фактом за ч.2 ст.345 КК України розслідували слідчі управління УМВС України в області . Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст.345 КК України скеровано до Підволочиського районного суду у липні цього року. 


В ході судового розгляду будь-яких процесуальних порушень з боку прокурора чи слідчих міліції не встановлено. Підволочиський районний суд визнав винними 5 осіб, що побили працівників ДАІ. Відповідно до закону, у разі незгоди із рішенням суду, засуджені можуть оскаржувати дане рішення у апеляційній інстанції. 


У разі наявності в громадян будь-якої інформації щодо фактів хабарництва з боку потерпілих, просимо повідомляти конкретні факти, які належним чином будуть перевірені прокуратурою та надано правову оцінку.


Прес-служба прокуратури області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: