Студенти та викладачі ТНПУ переглянули фільм «Шлях поколінь»

Опубліковано:
1 Червня, 2024 о 10:52
Студенти та викладачі ТНПУ переглянули фільм «Шлях поколінь»
Сергій Коновал. Фото ТНПУ

Студенти та викладачі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка переглянули фільм «Шлях поколінь», продюсером і режисером якого є Михайло Ухман – випускник факультету філології і журналістики ТНПУ.

Трансляцію фільму присвятили оператору, захиснику Збройних Сил України Сергію Коновалу на позивний «Норд», якого, на жаль, сьогодні вже немає з нами.



Хвилиною мовчання присутні вшанувати пам’ять Сергію та всім військовослужбовцям, які віддали своє життя за Україну.

Організаторка та модераторка заходу Соломія Вершигора – психологиня психологічної служби ТНПУ. На запрошення Соломії Ігорівни до перегляду долучилась дружина Норда – Ольга Коновал, яка двічі є випускницею Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка факультету фізичного виховання та факультету педагогіки та психології.

Хтось вперше, а хтось і вдруге бачив воєнну драму, бойовик «Шлях поколінь». Це вагоме історичне нагадування про ветеранів та українських воїнів, які боролися та продовжують вести запеклий бій на Сході України, захищаючи рідну землю. Доки вороги поруч, доки українці й воюватимуть. Якщо кожен докладе максимально зусиль, аби зупинити цю війну, тоді якнайшвидше настане Перемога та перестануть вмирати наші люди.

«Ця війна, на жаль, не закінчиться та ми це маємо розуміти. Вона і до нас була дуже давно, і після нас триватиме довго. Ворог не заспокоїться, доки не знищить українців повністю. Ми маємо готуватися до довгої боротьби та готувати надійне підґрунтя, аби змінювати хлопців і дівчат, коли вони повертатимуться додому», – поділилася думками Ольга Коновал. А також подякувала присутнім за свідомість та усвідомлення цієї новітньої історії, яка твориться сьогодні.

Після перегляду фільму охочі мали змогу поспілкуватися з гостею: зробити фото на згадку, подякувати за відданість та просто обійняти.

Дякуємо відділу у справах молоді ТНПУ за сприяння в реалізації трансляції фільму «Шлях поколінь» у стінах університету.

Знаючи минуле, вшановуючи пам’ять теперішньому, можна будувати майбутнє. У нас є з ким це робити, але зусиль варто докласти чимало.

Модераторка заходу Соломія Вершигора. Фото ТНПУ.
Глядачі – студенти та викладачі вишу. Фото ТНПУ.
Фото на згадку з Ольгою Коновал. Фото ТНПУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коновал, #норд, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: