Студент Тернопільського ВПУ потонув під час купання

Опубліковано:
20 Липня, 2024 о 22:55
свічка
Фото з відкритих джерел

Тернопільська громада зазнала трагічної втрати. Павло Корній, студент Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі, потонув під час купання в озері. Про це повідомили на сторінці закладу.

Павло Корній
Павло Корній

Деталі трагедії

Павло Корній навчався у групі №25 Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі. Точні обставини трагедії не повідомляються, проте відомо, що нещасний випадок стався під час купання в озері. На жаль, врятувати молоду людину не вдалося.



Реакція навчального закладу

Адміністрація Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі оприлюднила офіційну заяву щодо трагічної події. У повідомленні йдеться:

“Висловлюємо щирі співчуття родині з приводу великої втрати. Нехай світла пам’ять про Павла назавжди залишається в серцях близьких та знайомих. Вічна пам’ять. Співчуття рідним та близьким”.

Безпека на воді

Ця трагедія вкотре підкреслює важливість дотримання правил безпеки під час відпочинку на воді. Купання в необладнаних місцях, нехтування засобами безпеки та переоцінка власних сил можуть призвести до фатальних наслідків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #втопився, #Павло Корній, #потонув, #студент
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: