Стрілянина на Збаражчині: озброєний чоловік застрелив двох людей, є також поранені

Опубліковано:
15 Серпня, 2024 о 18:01
Стрілянина на Збаражчині
Стрілянина на Збаражчині

За попередньою інформацією, в результаті події двоє людей загинули, ще троє отримали поранення та доставлені до лікарні. 

15 серпня, о 15:35 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Доброводи Тернопільського району невідомий чоловік, вдягнутий у військову форму, здійснив кілька пострілів з автоматичної зброї в напрямку людей та втік.



На місце події одразу виїхали керівництво обласної поліції, співробітники управління карного розшуку ГУНП та інших оперативних та профільних служб, спецпризначенці.

Для пошуку зловмисника в області була введена спеціальна поліцейська операція.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного та його можливий напрямок руху. У результаті подальших злагоджених дій із залученням співробітників спецпідрозділу КОРД, чоловік, причетний до скоєння злочину, був затриманий. Ним виявився 45-річний житель Житомирської області. Поліцейські вилучили у нього зброю.

Встановлюються обставини надзвичайної події. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Матеріали за підслідністю будуть скеровані до Державного бюро розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

ДТП у Почаєві: 20-річний мотоцикліст в’їхав у припаркований “Опель”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #корд, #стрілянина
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: