Степан Барна зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Канади Романом Ващуком

Опубліковано:
25 Травня, 2015 о 08:01

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Канади Романом Ващуком 22 травня. Зустріч відбулась  у Києві під час  міжнародної конференції “Інвестиції в альтернативну енергетику та енергоефективність”, яку провели в рамках проекту “Український Інвестиційний Діалог”.

 



Очільник області окреслив стан справ в області, охарактеризував інвестиційний потенціал краю.

 

“Влада чітко усвідомлює свою роль стимулятора відповідних процесів й докладає максимум зусиль, аби бізнесменам на Тернопільщині було комфортно працювати”, – наголосив він.

 

Не оминули теми транскордонного співробітництва, підтримки України у боротьбі з агресором, патріотичного виховання, інвестиційних перспектив.

 

Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні  в свою чергу запевнив, що Канада має намір посилювати співпрацю з Україною й Тернопільщиною. Відтак. він незабаром відвідає нашуобласть, щоб ознайомитись із перспективами для розбробки проектів.

 

 

Довідково:

Роман Ващук (1962, Торонто) — канадський дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні. Народився в 1962 році в Торонто. Батьки іммігрували після Другої світової війни до Канади. Батько народився на Івано-Франківщині. Мати уродженка Тернопільщини. Вільно володіє англійською, французькою, німецькою, російською, українською, польською, сербською мовами.
З 1987 року на дипломатичній роботі у Міністерстві закордонних справ Канади.
У 1988–1991 роках співробітник канадського посольства в СРСР.
З 1994 по 1998 рр. — Радник у канадському посольстві в Києві.
З серпня 2011 року — Надзвичайний і Повноважний Посол Канади у Белграді (Сербія).
З 2014 року — Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Києві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: