Відновлення військових частин у Тернополі та у районах пообіцяв до кінця року очільник Тернопільщини Степан Барна. Такі плани він озвучив під час звіту за рік роботи 11 квітня, який провели на базі колишньої військової частини у Теребовлі.

 



– Я вірю, що наступного року ми вдосконалимо військову частину 44-ої бригади, – каже Степан Барна. – На ці потреби є усна домовленість про виділення з держбюджету щонайменше 2 млн грн. Я вірю, що наша Національна гвардія розшириться до двох взводів. Також у Чортківській       військовій частині буде 600 військовослужбовців, на цю частину передбачили 4 млн грн. А на реконструкцію приміщень Бережанської колонії під частину – 2 млн грн, там плануємо помістити до півтисячі військових. Щодо Теребовлянської частини, я вірю, що до кінця року її повністю відновлять, – пише Терен.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Барна: “Ставка – на легалізацію, підприємцям уже не потрібно нікому нічого носити”

 

 

Сьогодні на території військової частини у Теребовлі – побиті вікна та облуплені стіни. Уже 12 років тут пустка. У 2004 році особовий склад перевели  та військову техніку перевели у Стрий.

 

 

– На відновлення цієї частини у 2016 році виділили 14 млн грн. Цього буде достатньо, щоб вона функціонувала, – каже Степан Барна.

 

 

Віри у здійснення задуманого додають очільнику області результати 2015 року, найбільшим досягненням якого він вважає відкритий завод у Чорткові від «СЕ Бортнецте-Україна».

 

 

– Ми неможливе робимо можливим, – саме так підсумовує свою діяльність Степан Барна.

 
 

 

Катерина БОЙКО

Фото, відео автора 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: