Степан Барна відвідав мешканців Петриківського геріатричного будинку-інтернату (Фото)

Опубліковано:
2 Жовтня, 2015 о 13:53

1 жовтня –  Міжнародний день людей похилого віку. З нагоди свята голова обласної державної адміністрації Степан Барна відвідав мешканців Петриківського геріатричного будинку-інтернату. 

 



Очільник краю зазначив, що суть свята полягає не у його назві, головне – щоб не лише цього дня, а постійно, ветерани, інваліди та люди похилого віку відчували турботу, увагу та піклування. Відчували, що влада виконує всі соціальні зобов’язання по відношенню до них.

 

«Сьогодні я схиляю голову перед кожним з вас, – наголосив Степан Барна. – Ми цінуємо вашу мудрість, життєвий досвід, цінні поради. Бажаю міцного здоров’я, довголіття, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими».

 

 

 

Відтак керівник області вручив продуктові набори підопічним  будинку-інтернату, а також ознайомився з умовами їх проживання, оглянув господарство закладу.

 

 

 

Довідково: Петриківський геріатричний пансіонат працює з 1975 року, розрахований на 185 ліжко-місць. На даний час в ньому проживає 171 підопічний, яких обслуговує 112 працівників. Підсобне  господарство має в своєму користуванні  4  га сільгоспугідь. У 2001 році було висаджено сад фруктових дерев, до підсобного господарства належить свинарник, тому часткове забезпечення м’ясом проводиться з підсобного господарства. У 1993 році в пансіонаті розгорнуто реабілітаційне відділення.

 

 

Працює фізіотерапевтичний кабінет та кабінет лікувальної фізкультури. Пансіонат співпрацює з благодійними організаціями «Белафельд», Українсько-Канадським філіалом соціальних послуг в Манітоба, Канада, Україна для Христа, Благодійність с.Ілавче, асоціацією Ванде Україна.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: