Степан Барна VS Михайло Апостол: хто розпалює конфлікт між політиками?

Опубліковано:
15 Листопада, 2014 о 08:17

У середовому номері обласної газети “Вільне життя” хтось на замовлення розмістив публікацію, в якій начебто Степан Барна обмовляє Михайла Апостола. Представник “Блоку Петра Порошенка” свою причетність до даної писанини відкидає і каже, що до статті жодного відношення не має, а підписали матеріал його іменем ті, кому це “на руку”.




“З подивуванням оглянув вчорашній номер газети “Вільне життя”, де від начебто мого імені було “описано” Михайла Апостола. Думав, вибори пройшли-виявляється в декого вони продовжуються… Наголошую, жодного відношення до розміщення статті не маю, адже сьогодні час єднання, а не протистояння!!!”, – написав політик на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

 

Натомість, Михайло Апостол ніякої образи на Степана Барну не має і впевнений, що дана публікація – не справа рук Барни.

 

“На щастя, є ще політики, які незважаючи на свій статус, не втрачають своєї людяності і порядності. Це про Степана Барну. Взнавши, що вчора якась МРАЗЬ заказала в газеті “Вільне життя” брехливу статтю і підло підписалася його прізвищем, він зразу ж у Фейсбуці відказався від цієї писанини…А цим хворим диванним писакам бажаю спокою у їхніх душах” – дописав у соцмережі Михайло Апостол.

 

Тож, як би не намагалися сторонні особи посварити між собою відомих тернопільських політиків, конфлікт вже можна вважати вичерпаним, адже порозуміння знайшли скоріше, ніж очікували замовники фейкової статті.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: