Стало відомо, хто "напартачив" в Надаловій рекламі

Опубліковано:
16 Серпня, 2015 о 21:35
З великою долею імовірності можна вичислити, хто ж той піарщик Надала, який допустив помилку, назвавши Дмитра Вишневецького Данилом.
Зовсім недавно ще на одному рекламному постері було зроблено куменду помилку – пропущено букву “П” в назві місяця серпня, що зробило його дуже цікавим для вимови.

За футбольну рекламу ФК “Тернопіль” відповідає один з близьких до Надала член “Самопомочі” Андрій Грицишин. Він же “завязаний” на інших проектах, які неможливо реалізувати без згоди на це мера міста (http://tenews.te.ua/news_all.php?id=7371?v=3).



Пан Грицишин також брав активну участь в просуванні кандидата в народні депутати Т.Пастуха і може собі зарахувати до активу успішну виборчу кампанію.
Не виключено, що в контексті співпраці С.Надала та “Самопомочі”, Андрію Грицишину довірено очолити ще один проект міського голови – майбутні вибори.
А надто подібні помилки, які не завжди помічаються при затвердженні макетів, опосередкований тому доказ.
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: