ССОшна кухня: Педан, Кацурін, Гаваї та фіш-енд-чіпс
- Опубліковано: Новини Тернопільщини
- —
- 16 Листопада, 2025 о 09:41
Гумор, тепло і трохи диму від польової сковороди – саме те, що треба, щоб відчути, як живуть і мислять спецпризначенці.
У другій серії «ССОшної кухні» за польовим столом – Олександр Педан, ведучий з добрим запасом гумору, і Роман «Гаваї» – наймолодший начальник медслужби Сил спеціальних операцій, амбасадор 6-го полку ССО «Рейнджер» та бойовий хірург, який знає, як тримати скальпель і сковорідку з однаковою впевненістю.
Вони говорять про службу, медицину на передовій, людяність і гумор, який рятує не гірше за аптечку. А між тим – за рецептом знаного ресторатора Михайла Кацуріна готують рибку, перетворюючи просту вечерю на спецоперацію зі смаку.
Вмикай другу серію подкаст-шоу – буде смачно, щиро і по-ССОшному!
Повне відео – за посиланням
Хочеш стати частиною елітних підрозділів ЗСУ – звертайся до «ССО Рекрутинг»!
Адреси офісів ССО Рекрутинг:
18:43, 13 Листопада, 2025
21:12, 8 Листопада, 2025
20:46, 6 Листопада, 2025