ССОшна кухня: Педан, Кацурін, Гаваї та фіш-енд-чіпс

Опубліковано:
16 Листопада, 2025 о 09:41

Гумор, тепло і трохи диму від польової сковороди – саме те, що треба, щоб відчути, як живуть і мислять спецпризначенці.

У другій серії «ССОшної кухні» за польовим столом – Олександр Педан, ведучий з добрим запасом гумору, і Роман «Гаваї» – наймолодший начальник медслужби Сил спеціальних операцій, амбасадор 6-го полку ССО «Рейнджер» та бойовий хірург, який знає, як тримати скальпель і сковорідку з однаковою впевненістю.



Вони говорять про службу, медицину на передовій, людяність і гумор, який рятує не гірше за аптечку. А між тим – за рецептом знаного ресторатора Михайла Кацуріна готують рибку, перетворюючи просту вечерю на спецоперацію зі смаку.

Вмикай другу серію подкаст-шоу – буде смачно, щиро і по-ССОшному!

Повне відео – за посиланням

Хочеш стати частиною елітних підрозділів ЗСУ – звертайся до «ССО Рекрутинг»!

Адреси офісів ССО Рекрутинг:

  • Київ, Оболонська набережна, 7, корпус 1. 
  • Хмельницький, вул. Соборна, 16. ЦНАП.
  • Кропивницький, вул. Віктора Чміленка, 53/35

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кухня, #Подкаст, #ССО
Коментарі
Вуличне радіо




Статті
Інтерв'ю
Швець, артилерист і поет: старший сержант 44-ї бригади Іван розповів про свій шлях на війні
09:43, 15 Листопада, 2025

Швець, артилерист і поет: старший сержант 44-ї бригади Іван розповів про свій шлях на війні

Блоги
mtPBS
ТОП новини тернопільщини: