«Спустили воду з річки, а з неї і всю рибу»: жителі Тернопільщини повідомляють про екологічну проблему

У соцмережі оприлюднили шокуючі фото Горині.

Опубліковано:
3 Жовтня, 2024 о 15:13

На Кременеччині у селі Борсуки спустили воду річки Горинь, а з нею і рибу, – про це повідомило pro. ternopil в соцмережі Instagram. Зокрема, у дописі йдеться, що за словами місцевих жителів, це було рішенням орендаря ставків у цьому селі.

«Нам пишуть: «Ці світлини зроблено у с. Борсуки Кременецького району Тернопільської обл. Сьогодні такий апокаліптичний вигляд має річка Горинь, місце відпочинку численних рибалок не тільки села, а цілої округи. Думаєте трапилося якесь природнє лихо? Зовсім ні. Лихо принесла людина – Кравчук Юрій Георгійович, орендар ставків у Борсуках. За його вказівкою працівники спустили воду з річки, а з нею і всю рибу (хоча мали б понизити рівень води до рівня русла). А навіщо думати про людей, про екологію? Головне – всю рибу виловити в ставках (для цього й спустошив річку). Але може не варто ставити власні інтереси вище громадських? Чи варто думати лишень про себе? Може важливіше робити добро людям, залишити добрий слід на землі?», – йдеться у повідомленні.

На світлинах видно дно водойми і намул.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борсуки, #вода, #горинь, #риба, #річка, #став
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: