Справжнє випробування для нових поліцейських буде після співбесіди

Опубліковано:
22 Грудня, 2015 о 14:43

Кандидати до нової Національної поліції зараз проходять отснній етап відбору — співбесіду. А до кінця грудня їх ще чекає навчання у Львові.

 



Та справжнім випробування для них стане вже практична робота. Попереду затяжні свята, які в народі називають новорічною ніччю з 31 грудня на 20 січня. Саме цей період вирізняється численними випадками, де необхідна участь правоохоронців. Побутові сварки і бійки, непорозуміння та кримінальні правопорушення в закладах відпочинку, велика кількість п’яних за кермом та інші ситуації стануть справжнім іспитом на професійну придатність поліцейських.

 

Вже зараз відчувається, що свята наближаються. Минулими вихідними поліцейські затримали 9 любителів випити і сісти за кермо, а за останню добу, як свідчить статистика сектору комунікацій Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, показник навіть не зменшився. Поліцейські затримали 4-ох пиячків на дорозі.

 

Будемо сподіватися, що від п’яних водіїв не постраждають невинні люди і святкуватимуть всі по домівках, ане на лікарняних ліжках і в камерах слідчих ізоляторів… 

 

За минулу добу до відділів та відділень Національної поліції в Тернопільській області надійшло 235 заяви та повідомлення громадян про правопорушення та інші події, з них  25 –  з ознаками кримінальних правопорушень.

 

 По лінії Державтоінспекції: 

 Всього ДТП

 4

 Загиблих

 

 Травмованих

 5

 Складено адміністративних протоколів

 15

 В стані алкогольного сп’яніння

4

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: