Співробітники управління ДПтС взяли участь у Всеукраїнському паломництві до Зарваниці (Фото)

Опубліковано:
21 Вересня, 2015 о 07:15

19-20 вересня відбулося VII Всеукраїнське військове паломництво до чудотворного місця явлення Божої Матері у с. Зарваниця. Проща проводилася під гаслом «Тільки любов здатна на перемогу».

 



У прощі взяли участь співробітники Державної пенітенціарної служби України, які прибули із Львова, Чернігова, Івано-Франківська, Тернополя, а також з інших областей.

 

Під керівництвом першого заступника начальника управління підполковника внутрішньої служби Шацького Андрія Петровича до заходу долучився персонал управління та установ ДПтС України в Тернопільській області.

 

19 вересня захід розпочався з молебну перед Зарваницькою іконою Божої матері.  Далі колона паломників вирушила на площу перед Собором до скульптури Матері Божої, де і відбулася церемонія відкриття паломництва. Всі присутні із щирою молитвою звернулись до Матері Божої. Військові разом із Владикою просили в Богородиці покрову та допомоги у захисті української держави.

 

Паломництво відбулось з благословенням та за участі військового єпископа владики Михаїла Колтуна, керівника Департаменту Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України. Також у відкритті паломництва взяв участь Тернопільсько-Зборівський Архиєпископ Василій (Семенюк) та Владика Богдан (Манишин).

 

Вже другий рік поспіль у Марійському духовному центрі молилися військовослужбовці-учасники антитерористичної операції на Сході України. Війна на сході змінила життя багатьох цивільних та військових. На жаль, багато з них так і не повернулись із виконання бойових завдань.

 

20 вересня відслужена Архієрейська Божественна Літургія під час якої співробітники кримінально-виконавчої служби Тернопільщини разом із своїми сім’ями приступили до святих Таїнств Сповіді і Причастя.

 

 

 

  

Прес-служба

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: