Спиртовики на Тернопільщині стануть заможнішими

Опубліковано:
14 Жовтня, 2014 о 11:07

ДП “Укрспирт” підвищив заробітну плату працівникам галузі.

 



У складний для економіки України час добробут пересічного громадянина зазнав сильного удару. Саме тому правильна політика підтримки своїх працівників – пріоритетна задача українських компаній. Без правильного підходу до управління та з «тіньовим» зарплатним сектором це зробити не можливо.

Боротьба нового керівництва зі старими корупційними схемами, що дісталися «у спадок» та оптимізація виробничих процесів, дозволила не лише збільшити обсяги виробництва, але і знайти резерв для поступового підвищення посадових окладів та тарифних ставок.

Наразі здійснюється двоетапна програма підвищення заробітної плати для працівників місць провадження діяльності в регіонах  ДП «Укрспирт».

Середня заробітна плата штатних працівників місць провадження діяльності у регіонах  ДП «Укрспирт» від початку року зросла з 2 917 грн до 3 691 грн.

А з 1 жовтня 2014 року , за наказом генерального директора, збільшена ще на 10%.

Також, повідомляємо, що цього місяця запускається 9 місць провадження діяльності ДП «Укрспирт» у Вінницькій, Тернопільській, Львівській та Волинській областях.

http://www.ukrspirt.com/news/novini_pidpriemstva/dp-ukrspirt-pidvishchiv-zarobitnu-platu-pracivnikam-galuzi.html

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: