Солдати РФ пригнали бійцям АТО танк… на продаж

Опубліковано:
17 Лютого, 2015

Російські  контрактники  намагаються заробляти як можуть. На війні всі засоби хороші, і часом монетою можна зупинити кулю.

 

Про це подумав один із забезпечених людей, що допомагає волонтерам великими сумами грошей. Ось що пише представник «Волонтерського десанту» і радник президента Юрій Бірюков («Фенікс»), передають Патріоти України. «Спілкувався сьогодні з однією дуже забезпеченою людиною. Він нам одного разу вже давав на волонтерський проект велику суму. Розповів йому про те, що полонені сепари скаржилися на невиплату зарплати, та й зарплата там у них дрібна. Спонсор мене і каже: «Так запропонуй їм танки і БМП приганяти, я тисяч 100 за танк або БМП дам свої, готівкою, а техніка нашій армії знадобиться. Для початку – на 500 000 можеш розраховувати, а там і ще можна … ».

 

Ось я і думаю … Це ж як все це організувати?». Про це непросте «завдання» Бірюков розповів вчора, а сьогодні у нього вже з’явилося продовження. «На світанку бійці одного з блокпостів побачили, що наближається танк. Вже було прийнято рішення контратакувати супротивника, коли надійшли уточнені відомості: танк рухається з розгорнутим у зворотному напрямку знаряддям. Командир прийняв рішення скасувати контратаку і дав команду діяти по обстановці.

 

Механік-водій зупинив машину в двохстах метрах, заглушив мотор і пішов прямо на блокпост, розмахуючи хусткою. У танку більше нікого не було. Після співбесіди з’ясувалося, що він контрактник, його послали по службі в розвідку, дізнатися подробиці приймання в УЗС російської бойової техніки. Але відразу заявив, що повертатися не бажає», – цитує Бірюков історію, розказану Альбертом Мазуром.

 

«Офіційно: я тут поки не при справах, – коментує «Фенікс». – Тобто, так, я зараз проробляю питання про викуп в сепарському  воєнторзі техніки, і гроші є на це. Але, товариші  сепари, пару-трійку днів почекайте, пліз, погоджуємо ряд формальностей з СБУ».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продаж, #танк, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: