Солдатам в окопі — домашнє тепло

Опубліковано:
27 Листопада, 2014 о 22:32

Минулого тижня тернопільські господині, котрі згуртуватися, аби допомагати нашим воїнам на Сході, отримали посилку з Києва. Коли відкрили — побачили дбайливо висушені й старанно запаковані овочі: бурячок, моркву, цибульку… Але особливо схвилював дівчат лист, який був запакований разом з овочами. Пані Анжела дякувала тернопільським господиням за те, що взялися за таку важливу справу, і обіцяла й надалі допомагати їм, чим зможе.

 



— Цей лист допоміг нам ще раз переконатись у тому, що український люд неможливо перемогти, бо сила його — в неосяжній єдності! — кажуть наші господині.

 

За словами активісток, охочих долучитися до доброї справи, більшає чи не щодня. Про їхню акцію «Сухий борщик» писало багато газет, зокрема й наша. Тепер жіночий кулінарний батальйон почав працювати і над новим завданням: сушити фрукти для компотів. Тож тим, хто має вдома сушарки, пропонують сушити яблука, груші, лимони, апельсини та інші фрукти. Для фасування сушені у фруктові набори просять приносити все на склад №1 допомоги воякам АТО на гуртовні «Галант» (Тернопіль, вул. Збаразька, 16, склад №4). Також для підтримки імунітету бійцям АТО потрібні калина, обліпиха, малина у свіжому або консервованому вигляді.

 

Аби мати змогу координувати свої зусилля і долучати до справи нових учасників, жіночий батальйон створив у соцмережі групу «Смаколики для учасників АТО м. Тернопіль» (vk.com/smakolyky_ternopil). Там активісти викладають інформацію про поточні потреби, діляться перевіреними рецептами печива, яке з любов’ю і турботою виготовляють і передають українським воякам на схід.

 

Завдяки зусиллям тернополянок на передовій наші хлопці смакують печивом навіть з Італії! Пані Ліна готує там домашні смаколики разом із своїми друзями і передає їх до Тернополя, а вже звідси їх везуть у зону АТО.

Внести свою лепту в таку потрібну справу допомоги нашим бійцям можна багатьма способами, головне — бажання. А ще розуміння, що шлях до перемоги мусимо прокладати всі гуртом.

 

Віра КАСІЯН.

«Вільне життя плюс», №95 (15623) від 26.11.2014 р.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #бійці, #борщ, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: