Склалася незрозуміла ситуація з мобілізацією ексочільника Тернопільщини Володимира Труша

Лейтенанта запасу Труша все ще не мобілізували.

Опубліковано:
5 Червня, 2024 о 17:19
Володимир Труш
Володимир Труш.

Після розголосу у ЗМІ щодо відсутності даних про місце військового обліку ексголови Тернопільської ОВА Володимира Труша, ситуація із з’ясуванням цих обставин не зрушилася ані на «йоту». Поліція, котра, як ми усі знаємо, активно мобілізує лише пересічних військовозобов’язаних, не планує порушувати спокій поважного ексчиновника.

З військовим обліком Володимира Труша детективна історія. Politerno пише, що керівник військово-мобілізаційного підрозділу ЗУНУ повідомив, що ексголова ОВА стоїть на військовому обліку на Івано-Франківщині звідки родом.



Начальник Івано-Франківського обласного ТЦК та СП заявив, що документи Труша залишаються на Тернопільщині.

За даними системи «Оберіг» Володимир Труш перебуває на обліку в першому відділі Чортківського районного ТЦК та СП. Бронювання та відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації в електронному реєстрі відсутні.

Але в Тернопільському обласному ТЦК спростували інформацію про те, що ексголова області стоїть у них на військовому обліку. Зокрема, начальник Тернопільського ОТЦК та СП Денис Савчук журналістам повідомив, що Труш не перебуває на військовому обліку у районних відділах ТЦК та СП Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Труш, #мобілізація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Труш
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: