Скільки сплачуватимуть за водопостачання тернополяни?

Опубліковано:
4 Лютого, 2016 о 20:23

Як повідомляють в КП «Тернопільводоканал», мешканці багатоквартирних будинків будуть сплачувати за тарифом 8 гривень 98 копійок. Якщо у розрізі, то водопостачання буде становити 3 гривні 73 копійки, і водовідведення – 5 гривень 25 копійок з податком на додану вартість.

 



Що стосується абонентського обслуговування, то з 1 лютого 2016 року окремою платою вони не будуть нараховуватись. Також у водоканалі мають намір змінити і сам процес проведення повірки лічильників.

 

«Для мешканців приватного сектору поки що питання залишається не повністю врегульованим, тому що з 1 січня 2016 року вступила в дію нова редакція закону «Про метрологію і метрологічну діяльність», в якій вказано, що повірка лічильників проводиться за рахунок тарифів на водопостачання. Але діючий тариф, витрати на повірку лічильника, не включає в собі. Відповідно підприємство поки що не має джерела відшкодування для цих робіт», –  передає ІНТБ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: