Скандал у Тернополі: в «Подолянах» транслювали російські телеканали?

Опубліковано:
20 Серпня, 2016 о 14:43

Інформація в соцмережах про те, що в одному закладів громадського харчування «Подоляни» на екрані ретранслювали телеканал країни-агресора, зацікавила правоохоронців. Адже відповідно до рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з 2014 року в Україні забороненими є такі російські телеканали, як «РТР-Планета», «НТВ-Мир», «Россия-24», «TVCI», «Россия-1», «НТВ», «Рен-ТВ», «Life News» та «Russia Today» та інші – загалом 63.

 



Поліцейські разом з представниками СБУ і Нацради з питань телебачення і радіомовлення вирішили перевірити інформацію. Як виявилося, що самої ретрансляції таки не було. Адміністратор закладу записав мультфільм із логотипом російського каналу на флешку і транслював його через відеомонітор. А з керівництвом закладу провели бесіду, щоб подібні випадки більше не повторилися.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: