Скалатська громада попрощалася з Героєм Олександром Хоменком

Опубліковано:
13 Липня, 2024 о 17:05
Загинув Герой з Тернопільщини
Загинув житель Тернополя. Фото з відкритих джерел

Скалатська громада Тернопільської області попрощалась з загиблим захисником України Олександром Хоменком. Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбук.

Втрата захисника

Олександр Віталійович Хоменко, 1982 року народження, загинув, захищаючи територіальну цілісність України. Місцева влада висловила співчуття родині загиблого, зокрема його дружині та дітям.



“Приносимо свої щирі співчуття дружині, дітям, сімʼї, родині, побратимам та усім, хто знав полеглого Героя”, – йдеться у повідомленні Скалатської громади.

Організація прощання

Зустріч тіла загиблого воїна була запланована на 10 липня 2024 року. Похоронний кортеж прибув у центр міста Скалат орієнтовно о 15:00. Жителі громади віддали свою останню шану і честь Герою.

Церемонія поховання

Після прибуття кортежу біля фігури Матері Божої була відправлена панахида. Далі чин поховання відбувся у церкві Преображення Господнього, після чого тіло Олександра Хоменка було поховане на міському цвинтарі Скалата.

Втрата Олександра Хоменка – це болючий удар для Скалатської громади. Вічна пам’ять Герою!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #загинув воїн, #Олександр Хоменко, #скалат
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: