Сітка, декор, Мері Джейн: тенденції взуття літа 2024

Опубліковано:
13 Травня, 2024 о 20:26

Літо наближається, отже настав час скласти маршрути на відпустку, спланувати довгі вихідні та оновити гардероб. На щастя, фешн-індустрія пропонує максимум варіантів на будь-який смак: від класики до еклектики.



Балетки

Традиційні балетки – мастхев на всі часи, і дизайнери репрезентують їх у різних видах. Сітчасті версії на плоскій підошві продовжують очолювати списки трендів, доводячи, що незвичайне взуття може знайти своє місце в мейнстрімі.

Мері Джейн

Тенденція преппі 2024 року нікуди не подінеться, і туфлі з перемичкою на щиколотці якнайкраще доповнять цю естетику. Від моделей без підборів до фасонів яскравих кольорів, актуальні туфлі Мері Джейн – це класика у сучасному виконанні.

Топсайдери

Туфлі-топсайдери з’явилися на подіумах весна/літо 2024 року у вересні минулого року і зараз повертаються, тому можна з упевненістю сказати, що ви побачите їх цього сезону.

Шльопанці-стрінги

Незмінний атрибут кожного літа – в’єтнамки – знову увірвалися на подіуми високої моди. Все завдяки майстерному виконанню та вміло продуманим деталям: витонченим лініям, добротним матеріалам, цікавим фактурам. Версії на підборах підійдуть до елегантної сукні, а моделі на потовщеній підошві, як і раніше, можна носити на пляж.

Ювелірний декор

З того часу, як кілька сезонів тому повернувся тренд на взуття з декором, світ моди став масово прикрашати своє взуття металевими деталями, камінням та стразами, що впадають у вічі, роблячи будь-який ваш образ неповторним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #взуття, #інтернет магазин, #магазин взуття
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: