Сили АТО знищили групу терориста Гіві: вбиті всі

Опубліковано:
25 Квітня, 2015

Сепаратисти у “Зведеннях від ополчення Новоросії” передають про величезні втрати терористів у боях за Піски. І про те, що сусідній дачний Спартак вдалося відстояти лише завдяки підкріпленню кадрових російських військ. За інформацією бандита з кличкою “Едуард Комуніст”, українські війська практично розгромили бандгрупу “Сомалі”, очолювану Гіві.

 

“Вчора Спартак врятував подув “північного вітру”. Відбити наступ на Спартак і повернути позиції під Пісками вчора в основному зуміли “відпускники”. І це завдяки вчасно піднятому ними шуму.

 

Ось, що мені пише одна людина, що має свої джерела звідти: “По вчорашнім подіям: до вечора змогли майже повністю оточити Спартак, це стало можливо, тому що Восток кинув свої позиції, залишивши один на один з переважаючими силами противника підрозділ Гіві, який в умовах оперативного оточення практично повністю знищено, до 20.00 в бій вступили відпускники і ЗСУ відступили.

 

Весь вечір і всю ніч, швидкі вивозили важко поранених і загиблих ополченців з Спартака. Втрати дуже великі”. “Це вже другий подібний інцидент з “Востоком”. У січні вони вже запускали укрів в Спартак, через зону своєї відповідальності. Висновок, спасибі Жучковсскому, який вчасно злив інформацію в мережу, загальний крик змусив сонцеликого (Захарченка?-П.У.) задіяти відпускників (кадрових підрозділів російської армії.-ПУ).

 

Зараз на Жучковского почнуться гоніння”,   – заявив  терорист. Сомалійські недобитки посилають прокльони на зрадників-востоківців і їхнього командира Олександра Ходаковського – командир донецької “Альфи” що зрадив Україну врешті-решт через боягузтво вже не в перше зраджує і нових друзів.

 

Цікаво що повідомлення про винищення сомалійців не супроводжується інформацією про їхнього гарячого командира Гіві.

 

Як відомо цей садист віддає перевагу знущанням, тортурам та стратам полонених. Ходити в атаку Толстих не любить.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #вбиті, #віна, #гіві, #знищили, #Росія, #сомалі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: