Сили АТО залякують “фейками” про російське вторгнення

Опубліковано:
10 Листопада, 2014 о 00:49

Українську армію цілеспрямовано залякують фейковими вкидання в ЗМІ, про щогодинному вторгнення нової російської техніки в Луганську область, щоб наші Герої не надумали без наказу звільнити окуповані бандитами міста. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив луганський блогер і журналіст Всеволод Філімоненко.




«За наявною у мене інформацією, нові партії військової техніки не перетинали українсько-російський кордон у Луганській області, вже більше місяця. Супутники НАТО і спостерігачі ОБСЄ так само не фіксувало подібні випадки вторгнення вже досить тривалий період часу. Єдине, про що постійно говорить «альянс», це про концентрацію російських військ на кордоні. Колони бронитехники бойовиків. які щодня курсує від Ізварине до Молодогвардійська, від Новосвітлівки до Луганська і з подібних маршрутах — це так зване «брязкання зброєю», для залякування української армії. Насправді, це все одні й ті ж танки і Гради, недобиті під час активної фази АТО, які терористи весь час ганяють по колу», — повідомив блогер.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #вторгнення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: