Сильний дощ, і навіть сніг на Тернопільщині і по всій Україні обіцяють синоптики протягом 12-13 жовтня. Крім опадів, варто очікувати й поривчастого вітру, подекуди до 25 метрів за секунду. Температура повітря у західних та північних областях від 3° тепла до 2° морозу, вдень у західних, північних та центральних областях 3-8° тепла.

 



У зв’язку з очiкуваними сильними опадами 12 – 13 жовтня очiкується змiна гiдрологiчної ситуації з пiдйомами рiвнiв води. При сильних дощах можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку.

 

ДСНС України закликає дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: