Школярі з Тернопільщини знайшли альтернативу новорічній ялинці

Опубліковано:
18 Грудня, 2014 о 23:45

“Замість ялинки – зимовий букет” – закликають організатори та учасники вже традиційної виставки, яка відбулась 15-16 грудня на базі комунальної установи Тернопільської обласної ради “Тернопільський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді”. Участь у ній взяли представники з усіх куточків краю.




Натхненники заходу, а це – працівники обласного центру, їх колеги з усіх районів, вважають, що вкрай необхідно укорінювати народно-традиційну культуру, здійснювати екологічне виховання не лише школярів, а й усієї громади Тернопілля, формувати в юних громадян почуття соціальної відповідальності, небайдужості. “Саме таким чином у кожного члена суспільства стане органічним прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення довкілля”, – наголошують у Тернопільському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді .

 

У заході взяли участь учні навчальних закладів усіх районів області, школи-інтернати, а також вищого професійно-технічного училища сфери послуг та туризму міста Тернополя. Школярі та педагоги представили понад 200 експонатів різдвяно-новорічної тематики, які поєднували практичну природоохоронну роботу в рамках акції «Ялинка» та новорічно-різдвяні вироби.

 

Журі визначило переможців:

І номінація «Новорічна композиція» – вихованці гуртка «Дизайн-флорист» Копичинецького філіалу Гусятинського ЦДЮТ (Керівник Козак Людмила Іванівна);

ІІ номінація «Український сувенір» – вихованці гуртка «Деревяна стружка» КЗ «Центр творчості дітей та юнацтва» м. Тернополя (керівник Кравчук Ігор Володимирович);

ІІІ номінація «Дідух, різдвяна атрибутика» – Нечипорук Володимир, Оснік Олена, вихованці гуртка «Народна творчість» Козівського дитячого парку «Лісова пісня» (керівник Нечипорук Алла Володимирівна).

   

Кращі експонати виставки-конкурсу будуть представлені на всеукраїнській виставці у Києві.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: