Школа на Тернопільщині отримала обладнання для занять біатлоном

Опубліковано:
15 Жовтня, 2024 о 23:12

На Тернопільщині Буданівська школа отримала обладнання для занять біатлоном. Такий приз заклад отримав за результатами змагань з літнього біатлону в селі Підгороднє. Участь взяли 300 учасників усіх районів області.

Змагання відбувалися у чотирьох вікових категоріях. На заході були присутні чемпіонка Олімпійських ігор у Сочі, чемпіонка світу, 5-разова чемпіонка Європи, переможниця і призерка етапів Кубка світу з біатлону Олена Білосюк, начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОВА Андрій ЧОВГАН, президент Федерації біатлону, депутат Верховної ради України Іван КРУЛЬКО.



“Біатлон – це не тільки надзвичайно важливий прикладний вид спорту, а й національно-патріотичне виховання нашої молоді. Тому саме сьогодні ми запускаємо на Тернопільщині урок біатлону в школах для учнів та учениць сьомих-дев’ятих класів .Перші п’ять шкіл області отримають все необхідне спорядження, пневматичні гвинтівки, стійки для стрільби”, — зазначив Іван КРУЛЬКО.

Буданівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів увійшов у п’ятірку шкіл Тернопільської області, де вперше в Україні вводять урок біатлону для учнів 7-10 класів. Ця школа отримала п’ять комплектів обладнання для проведення цих уроків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біатлон, #Олена Білосюк
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: