Шкільні ярмарки, на яких збирають кошти військовим, вже стали традиційними

Опубліковано:
25 Вересня, 2015 о 18:11

 

Ярмарок солодощів організували у Тернопільській загальноосвітній спеціалізованій школі № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов. Діти разом із батьками спекли силу-силенну смачної випічки. Пиріжки і бутерброди, торти і тістечка  – усього й не перелічиш. Від такої смакоти розбігаються очі. Проте і малеча, і старшокласники знають, що це – не просто ярмарок. Кошти, отримані від продажу випічки, підуть на допомогу військовим.



 

Керівництво школи вважає: дітей змалку потрібно навчати співчуття і милосердя. «Такі ярмарки у школі вже стали традиційними. Діти та їх батьки з нетерпінням чекають цього заходу та радо долучаються, готуючи смачні страви. Цього разу із коштів, отриманих від ярмарку, ми надамо адресну допомогу військовим та допоможемо слабозорим дітям», – розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи у початкових класах ЗОШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов Людмила Стасишин.

 

Під час попередніх ярмарків у школі вдалося зібрати понад 20 тисяч гривень. На таку ж суму розраховують і зараз.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: