Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула розповів, як зробити окупований Крим більш україномовним. Про це він написав на своїй сторінці в “Фейсбук”, передають Патріоти України.

 



Притула повідомив, що часто спілкується з українцями, які залишилися в Криму, у зв’язку з чим відзначає, що майже всі скаржаться на те, що діти не мають можливості вивчати українську мову. На переконання телеведучого, українці, які проживають на материку, повинні докласти зусиль для вирішення даної проблеми.

 

Сам телеведучий повідомив, що вже домовився з виданням “Основи” і отримав у своє розпорядження близько 100 екземплярів книг українською мовою. Книги призначені для дітей різного віку (для найменших – “Червона книжечка”, для середніх – про мумі-тролів, а для старших – “Кайдашева сім’я”). Притула зазначив, що всі, хто бажає отримати книгу для своєї дитини повинні написати йому в “Фейсбук”. Всім, хто отримає книгу, телеведучий обіцяє відписатися особисто.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: