Серед тернопільських люстраторів є кримінальник судимий за шахрайство і наркотики

Опубліковано:
21 Листопада, 2014 о 17:44

Почнемо з того, що Ігор Таловов неодноразово судимий (початок кримінальної кар’єри припав ще на період Радянського Союзу – 1987 рік), а не так давно – з кінця 2012 по травень 2013 ще й знаходився в розшуку, як особа, яка переховується від органу досудового розслідування.

 



Його загальний «стаж» перебування в місцях позбавлення волі мав би становити майже 19 років по 6-ти «ходках», але реально він відбував значно менший термін, звільняючись з різних причин достроков

ігор таловов, фото, біографія, тернопільський тиждень

о, або підпадаючи під амністію.

Згідно з останнім вироком від 8 травня 2014 року, його засуджено за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (стаття 309 КК України).

Крім того, пан Таловов «відзначився» шахрайством, крадіжкою, торгівлею наркотиками.

 

Загалом він поповнив бюджет держави на суму майже 4,2 тис.грн. Але це не гроші, сплачені у вигляді податків. Це банальні штрафи за адміністративні порушення.


Інші адміністративні справи стосувалися керування автомобілем без прав та в стані алкогольного сп’яніння, інші порушення правил дорожнього руху, а також незаконного вилучення паспортів та прийняття їх в заставу.

До речі, лише з травня по вересень 2013 року його затримували працівники міліції 11 (!) разів.

 

І на завершення – Ігор Таловов не завжди був Ігорем Талововим. В ЗАГСі міста Біла Церква є запис про зміну прізвища на Бурчик, у зв’язку зі вступом в шлюб.

 

То кого може люструвати чоловік з таким багатим кримінальним минулим? Чи через люстрацію хочуть когось шантажувати? Невже дійсно 90-ті повертаються?

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор таловов, #кримінал, #люстрація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: