Це вже не перше за останні дні звернення читачів щодо неприємного запаху у місті. наприклад, також у редакцію писала тернополянка Юлія:  “Я проживаю на Злуки. Вже декілька днів на вулиці стоїть жахливий сморід фекалій…..неможливо відкрити вікно у квартирі…. смердить всюди…по всьому масиву…. і вдень і вночі…. запах вночі стає ще нестерпнішим.. і це не прорвало каналізацію чи ще щось… щоб засмердіти весь масив це має бути щось дуже масшабне! Прошу ЗМІ втрутитися у цю проблему. Чи може відомо що є джерелом цього жахіття? В серпні місяці вже було таке… тепер все повторюється. Це не може бути запах від удобрень навколишніх полів. Такого кошмару ніколи ще не було в Тернополі. Будь-ласка, допоможіть.”

 



Ситуацію коментує начальник управління ЖКГ міста Микола Лесів :

– Ще вчора (17 ВЕРЕСНЯ) ми об’їхали усі місто і не знайшли нічого, щоб могло викликати такий запах. Цей неприємний запах у місті – з птахофарбрики у Гаях. Звідти викидають усякі нечистоти. Оскільки птахофабрика розміщена за межами міста, то цю проблему повинні вирішуватии у обласній держекологічній інспекції. Про проблему уже повідомили начальнику інспекції Миколі Батогу і він повинен її вирішити.

 

Нагадаємо, у серпні теж у місті стояв жахливий сморід .Тоді заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський пояснював, що в Тернополі смердить через фермерів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: