Що думають тернополяни про витрати на головну ялинку міста?

Опубліковано:
11 Грудня, 2015 о 14:43

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради вирішив, що цьогоріч близько 200 тисяч гривень виділить купівлю новорічної ілюмінації. Ці гроші управління ЖКГ перерахує КП «Тернопільміськсвітло», яке і придбає ілюмінацію. Відомо, що 35 тисяч гривень потратять на «льодяний кристал», який почеплять на верхівку центральної ялинки міста. Та думки тернополян щодо таких витрат на прикрашання зеленої красуні – розділилися.

 



«Я вважаю, що ми, тернополяни, достойні красиво відсвяткувати Новорічні та Різдвяні свята, усе має бути гарно, мають бути нові гірлянди, мають бути нові іграшки на ялинці, має бути найкращий настрій». – Каже студентка Олена Ковальчук.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернополянам прикраси на ялинку обійдуться в 200 000 гривень

 

А місцевий пенсіонер Петро Підлісний вважає інакше: «В мене пенсія невеличка, ні на що грошей не вистачає, не маю за що заплатити за комунальні, деколи нема за що купити хліба, вже не кажу, щоб дозволяти собі якісь дорогі забаганки, якісь смаколики. Так от я думаю, що краще би тих 35 тисяч гривень, які потратять на верхівку для ялинки, роздали бідним людям, таким як я, яким би і невелика частинка цих грошей, дуже допомогла б».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічна ялинка у Тернополі буде патріотичною

 

Молода матуся Анастасія Пащенко запевняє: «Робити наше місто гарним – треба, звичайно, нашу ялинку будуть показувати по телебаченню, порівнювати з новорічними деревами інших міст і хочеться, щоб наша – була найкраща або хоча б у числі кращих. Крім того, я маю маленьку дитину і знаю, наскільки хочеться малечі побачити новорічно-різдвяну казку, побачити кольорові вогні, побачити розкішну зелену красуню з чудовими прикрасами і ці дитячі враження та емоції – безцінні, їх не купити ні за які гроші, тому, гадаю, новорічна ялика і центр міста мають бути прикрашені якнайкраще, особливо у такий складний час, коли всі ЗМІ, всі розмови на вулицях – про АТО, про безгрошів’я, про проблеми, – хочеться десь відчути радість і хай новорічно-різдвяні дні її нам подарують».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: