Ще раз про 17-ий садочок і турботу міської влади

Опубліковано:
18 Грудня, 2015 о 20:43

Ми вже раз звертали увагу міського начальства і місцевих обранців на проблему з садочком №17. Проблема в тому, що діти в садочок разом з батьками змушені долати смугу перешкод, влаштовану комунальниками.

 



В сонячні дні перелізти через засохшу багнюку ще якось можна, але коли на вулиці дощ, то болото розкисає і на “доріжках” калюжі. Та і назвати це неподобство доріжками язик не повертається. Почалося все з того, що доблесні комунальники латали чергову діру і вирили перед садлочком яму. Потім, як і принято в наших господарів, яму заліпили болотом, плюнули і пішли… Нема часу в них. Добра половина того комунального війська сидить днями в соціальних мережах і постить котиків. 

 

 

Тепер це все розкисло і батьки носять на руках дітей, оскільки потім взуття доводиться ставити в шафку. Тати носять на руках, а мами заставляють скакати дітей через калюжі самим. І діти скачуть! Добре, що недавно завідувач садочку на місцевому каналі телебачення і в ЗМІ з гордо піднятою головою розказувала про дуже правильне харчування. Напевно знала, що з дітей треба робити спортсменів, бо доведеться йти в садочок через смугу перешкод. Це дурниця, що батьки в садочок купують за свої гроші шафки, ліжка, дитячі меблі, постільні комплекти, подушки, одіяльця, іграшки, міняють вікна і навіть унітаз для для дітей встановлюють… 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти в садочок човгають болотом, бо комунальники розвели черговий бардак (Фото)

 

 

Ось така ситуація склалася, враховуючи ту шалену турботу, яку проявляють в міській раді до людей. Вибори закінчились, і тепер всім до одного місця що робиться в Тенополі. Справи зараз набагато важливіші. Вони ж там ночами не сплять і голови в них бідних пухнуть, як то так переробити генеральний план міста, щоб вистарчило на то всьо партійне шобло! А ще треба подумати, як в черговий раз, вибачте на слові, просрати пів мільйона на якись годинник з термометром, 200 тисяч на лампочки для ялинки чи дурню з автоматизованою системою оплати в тролейбусах!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про чергове марнотратство міської ради і одну хорошу новину

 

Вони ж так зайняті дебатами, що навіть в голову не прийде тим обранцям і чиновникам, що можна купити кілька тачок камінців і хоча б позасипати калюжі! Те ж там. То ж не вибори, коли носили по хатах подарунки і газові плити. Деякі з новообраних навіть дозволяють собі просто не голосувати в сесійній залі! Тоді, якого чорта ти там взагалі сидиш, якщо не маєш власної думки з приводу питання, яке вирішується. Але це тема окрема і ми обов’язково назвемо їх поіменно.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Та кому потрібні ваші валідатори!

  

Проблема з садочком дрізб’язкова, але вона яскраво демонструє всю абсурдність вибору депутатів і призначення начальників відомств і служб за партійною приналежністю. Тому і керують в нас освітою агрономи, а медициною артисти… І потім ще язик повертається звинувачувати когось в “нефахових судженнях”! Засипте ями камінцями! Фахівці!

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: