Самовільно викопав ставок у заказнику: судитимуть жителя Тернопільщини

Опубліковано:
7 Квітня, 2024

У гідрологічному заказнику загальнодержавного значення “Серетський”, що у Тернопільському районі, чоловік самовільно викопав ставок. Це житель одного із сіл цього району. Про це написали на сайті обласної прокуратури.

«За даними слідства, у червні 2023 року чоловік, на земельній ділянці, яка знаходиться в межах гідрологічного заказника загальнодержавного значення «Серетський», зняв ґрунтовий покрив особливо цінних земель, викопавши за допомогою трактора ставок площею 0,026 га. Він порушив структури ґрунту, знищив та змінив видовий склад рослинного покриву об`єкта природно-заповідного фонду. Прокурори Тернопільської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо жителя одного з сіл Тернопільського району, обвинуваченого в самовільному зайнятті земельної ділянки особливо цінних земель, умисному пошкодженні об`єкта природно-заповідного фонду (ч. 2 ст. 197-1, ч. 1 ст. 252 КК України). Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції», – йдеться у повідомленні

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заказник, #ставок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: