Самосуд в зоні АТО: боєць ЗСУ забив сепаратиста битою

Опубліковано:
30 Жовтня, 2015 о 21:53

У Донецькій області співробітники міліції затримали військовослужбовця, який в місті Білозерське завдав місцевому жителю тілесні ушкодження, несумісні з життям.

 



Справедливий самосуд в зоні АТО! Боєць ВСУ смерть забив сепаратиста бітойКак повідомила прес-служба МВС у Донецькій області, 24 жовтня до чергової частини міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги м Білозерське про госпіталізацію 43-річного місцевого жителя. Потерпілий поступив до лікарні з множинними ранами потиличної області голови. Наступного дня від отриманих травм чоловік помер.

 

У міліції з’ясували, що травми чоловік отримав в кафе «Южанка».

 

«Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він почав ображати чоловіка у військовій формі, який проходив біля кафе. Через деякий час військовий повернувся до закладу з димовою шашкою і дерев’яною палицею-битою. Увійшовши до приміщення, військовослужбовець кинув димову шашку, напав на кривдника і завдав йому кілька ударів битою в область голови. Після цього самотужки витягнув останнього з приміщення кафе, щоб той не задихнувся димом, і викликав швидку », – повідомляє прес-служба.

 

Зловмисником виявився 30-річний учасник бойових дій, молодший сержант ВСУ, який з 17 жовтня перебував у відпустці.

 

Відкрито кримінальну виробництво за ч.2 ст.121 КК «Умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть». Військовому може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: