Самопоміч в Тернополі хоче використати львівський досвід?

Опубліковано:
18 Вересня, 2015 о 14:41

Ось уже 5 років, як львівський міський голова та лідер «Самопомочі» Андрій Садовий веде боротьбу з свободівцями, які за результатами місцевих виборів 2010 року отримали більшість в Львіській міській раді.

 



Бажання свободівців впливати на ситуацію для вирішення своїх вузькопартійних інтересів негативно позначилося на роботі виконавчого комітету, адже більшість часу йде на зясування стосунків, ніж на реальну роботу в команді. Адже команда – неоднорідна, бо Андрій Садовий змушений був погодитись на кандидатури свободівців в обмін на результативні голосування більшістю з життєво-важливих питнь для забезпечення безперебійної роботи міської господарки.

 

Але і свободівці, користуючись нагодою з того, що мають більшість, вирішують свої питання, часто в інтересах третіх осіб. Наприклад, саме свободівці у Львові проголосували за згоду на зведення сучасних офісів біля собору святого Юра у буферній зоні ЮНЕСКО, внаслідок чого було зруйновано лікарню, яку заснував Андрей Шептицький (http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/u-lvovi-znosyat-shpytal-sheptytskoho-v-zoni-yunesko-3526). Будівельну компанію повязують з регіоналом Зубиком.

 

В Тернополі ситуація на майбутніх виборах може повторити львіську з точністю до навпаки – більшість вже може отримати «Самопоміч» і методами львістьких свободівців зайти у владу, отримавши реальні повноваження, навіть якщо вибори мера будуть програні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: