Салат з буряка: новий погляд на класику
Спробуйте цей простий і смачний салат з буряка, який здивує вас своїм насиченим смаком і легкістю приготування.
Інгредієнти:
- Буряк червоний (середній, варений) – 3 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Сир твердий – 100-120 г
- Сіль, перець – за смаком
- Часник – за смаком
- Кріп – 1 пучок
- Майонез – для заправки
Приготування:
- Натріть варений буряк на великій тертці.
- Додайте натертий твердий сир і варені яйця, також натерті на великій тертці.
- Посоліть, поперчіть, додайте подрібнений кріп і часник за смаком.
- Заправте салат майонезом і ретельно перемішайте.
- Поставте в холодильник на 1 годину, щоб смаки поєдналися.
- Смакуйте з задоволенням!
Цей салат – ідеальний варіант для швидкого обіду чи вечері. Спробуйте, і буряк відкриється для вас по-новому!
Останні новини:
- На Тернопільщині до відкриття готується завод з виготовлення жерстяної тари
- Два покоління танкістів: бригадний генерал і лейтенант діляться досвідом на передовій
- Нащадок митрополита Андрея Шептицького отримав відзнаку Тернопільської обласної ради
- У Тернополі відбувся забіг “Тернопільська Озеряна – 2025”