Саакашвілі хоче покарати винних за трагедію в Затоці, коли потонули тернополяни

Опубліковано:
21 Червня, 2016 о 10:53

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі хоче покарати винних за трагедію на курорті Затока. Про це йшла мова в ході наради, яку він провів з керівником Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області та головою поліції в Одеській області.

 
На нараді було відзначено, що першопричиною загибелі людей на воді є відсутність на пляжах рятувальних станцій або постів.



 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У загибелі учнів та зауча директор школи звинувачує організаторів фестивалю (Відео)

 
Саакашвілі доручив передати главам місцевих рад, що будь-який купання без рятувальників на пляжах це буде кримінальний злочин. І доручив негайно встановити рятувальні станції або пости на всіх 79 пляжах, а також організувати роботу рятувальників і забезпечити їх плавзасобами.

 
“За недбалість треба порушити справи, це співучасть у смерті людей. Ситуація дуже складна, у нас 46% Не паспортизованих пляжів, а зараз буде наплив відпочиваючих”, – сказав він.

 
І заявив, що треба наводити порядок в Затоці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопіль плаче: Марту Окаринську поховали під прапорами “Пласту” (Фото)

 
“Очільник Затоки Василь Звягінцев в тюрмі за розбазарювання земель, секретар селищної ради втік, тому що теж замішаний у кримінальних злочинах, тобто там повний хаос. Я розмовляв з главою Білгород-Дністровської райадміністрації треба взяти Затоку під пряме управління” , – додав Саакашвілі.

 
Нагадаємо, що 14 червня під час купання під час шторму загинули двоє дорослих у віці 32-х і 46-ти років і двоє підлітків у віці 14 і 16 років з Тернополя та міста Хмельницький, які відпочивали на базі відпочинку станції Лиманська в селищі Затока. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: