Сьогодні військовий з Тернопільщини попав у полон

Опубліковано:
14 Листопада, 2015 о 16:24

Таку сумну звістку розмістила на свої сторінці у соціальній мережі радник голови Тернопільської ОДА, волонтер «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана — Алла Борисенко з позивним «Чонгар»:

 



«От вам і перемир’я….Тернопільщина знову наш хлопчина потрапив в полон Кодьман Олексій Сергійович….Федір Ткачук був останній з Тернополя в полоні. Тепер знову очікування, знову горе в сім’ю….Знову доказ не АТО….ВІЙНА!!!»

 

 

Додатково Алла Борисенко повідомила, що полонили хлопця зі сторони Маріуполя. Окрім Олексія, до полону потрапили ще двоє бійців. Усі вони молоді і попали на пеердову під час п’ятої хвилі мобілізації. Зараз полонених утримують в Донецьку, в приміщенні колишньої будівлі СБУ. Рідних вже повідомили про це і розпочались переговори про їхнє звільнення…

 

Можливо вже пора назвати речі своїми іменами? Справді, про яке перемир’я можна говорити? З ким домовлятися? Правий був Бісмарк, сказавши, що договір навіть не вартий того паперу, на якому написаний…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: