Ожеледиця на дорогах області стає причиною надзвичайних ситуацій. На виклики автомобілістів виїжджають рятувальники, – повідомляють в управлінні ДСНС України в області. Так, під ранок 21 січня на автошляху у Кременці на підйомі по вулиці Вишнівецькій автомобіль з причепом, що рухався у напрямку Тернополя, з’їхав у кювет. Рятувальники чергового караулу пожежно-рятувального підрозділу на автомобілі підвищеної прохідності «ЗІЛ – 131» відбуксирували авто на проїжджу частину.

 



19 січня трапилося 2 схожих випадки. О 13.05 у Борщові черговим караулом ДПРЧ-8 управління здійснено буксирування на придатну для руху ділянку дороги автомобіля «Ford Transit». Увечері того ж дня рятувальникам довелося відбуксировувати із кювету автомобіль «Ranault – Trafic», водій якого на впорався з керуванням на слизькій дорозі та допустив перекидання мікроавтобуса. Пригода трапилась поблизу Коропця Монастириського району.

 

Рятувальники і далі застерігають водіїв бути обережними на дорогах, не перевищувати швидкості та без потреби не виїжджати на далекі відстані.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: