Рятувальники не можуть погасити четвертий день торфовища

Опубліковано:
23 Вересня, 2016 о 18:18

Уже четвертий день поспіль на Шумщині неподалік села Велика Іловиця гасять пожежу торфовищ. Рятувальники досі не можуть ліквідувати стихії  пожежі, через те, що чітко не можливо встановити межі території, що палає.

 



Як ми уже повідомляли, загоряння покладів корисної копалини спричинила пожежа сухої трави. Займання покладів торфу виникло окремими осередками на площі орієнтовно 7 гектарів на глибині   близько 60 см. Гасити пожежу торфу почали 21 вересня. На місці працюють додаткові підрозділи обласного управління ДСНС, а також працівники ДП «Кременецький лісгосп», трактор з плугами та автомобіль з ємністю для підвозу води. Загалом на сьогодні працює 7 одиниць техніки та 23 вогнеборці особового складу пожежно-рятувальних підрозділів обласного управління ДСНС. Для допомоги також залучено 5 одиниць техніки та 9 працівників від органів влади.

 

Станом на 23 вересня, ліквідовано горіння на площі 1,4 га, залишилось ліквідувати пожежу торфу на площі 5,6 га.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: