Розпочала роботу комісія з питань надання статусу учасника бойових дій

Опубліковано:
13 Жовтня, 2014 о 12:24

У МВС розглянули майже 340 матеріалів про присвоєння статусу учасника бойових дій працівникам, які брали активну участь в зоні АТО. Центральна комісія Міністерства внутрішніх справ України з розгляду питань, пов’язаних з установленням статусу учасника бойових дій та учасника війни розпочала свою роботу.

 



Голова комісії – заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий. Участь у засіданні взяли також заступник Міністра Микола Величкович та керівники інших структурних підрозділів МВС України.


Сергій Яровий зазначив, що значна кількість працівників органів внутрішніх справ бере активну участь у проведенні Антитерористичної операції на Сході України. Жоден з працівників ОВС не залишиться поза увагою та усі зібрані матеріали стосовно учасників АТО будуть розглянуті та передані на подальше опрацювання до міжвідомчої комісії утвореної в Державній службі у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.
Під час засідання правоохоронці заслухали виступ члена міжвідомчої комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій від Міністерства внутрішніх справ України Сергія Кобця та розглянули матеріали, які є підставою для надання статусу учасника бойових дій особам рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції. У МВС розглянули матеріали працівників органів внутрішніх справ з ГУМВС України в Дніпропетровській області, Київській, Одеській та Південно-Західній залізниці.


Всього під час засідання було розглянуто 337 матеріалів. Усі справи у подальшому будуть передані до міжвідомчої комісії утвореної в Державній службі у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

 
Наступне засідання комісії МВС з питань установлення статусу учасника бойових дій та учасника війни відбудеться за тиждень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: