Розкол в “Свободі” через Бандеру? (ФОТО)

Опубліковано:
3 Січня, 2015 о 13:34

1 січня в Тернополі проходили заходи з вшанування лідера ОУН Степана Бандери. Файне місто якісно відрізняється від інших патріотичних міст тим, що в нас вже є памятник Провіднику, а тому відзначення чергових дат не є такими пісними, яким воно були раніше.




От тільки свою глибину воно втратило.

Якщо раніше патріотично налаштовані громадські та політичні активісти організовували урочисті академії, де можна було почути багато цікавого та нового про Степана Бандеру (для цього запрошувалися навіть науковці), то зараз свободівська влада перетворила це на “рафіновану радянщину” – банальне покладання квітів.

Але навіть це побратими Тягнибока не змогли гідно організувати та розкололися у своїх поглядах на участь в заході.

Як відомо, обласну раду очолює свободівець Василь Хомінець, який разом з в.о. голови ОДА Іваном Крисаком клав квіти до памятника Бандері вдень. Натомість свободівці, які не у владі, робили це під час смолоскипної ходи значно пізніше від офіційних осіб – під покровом ночі.

А свободівців з міської ради та тих, хто орієнтований на міського голову Сергія Надала взагалі важко було помітити – в “шефа” в той день був ювійлей і його самого в Тернополі також не було.

Не видно було на заходах і колишнього нардепа Олексія Кайди та голови ОДА Олега Сиротюка, які ще не визначилися зі своїм політичним майбутнім.

Схоже, на “Свободу” чекають серйозні трансформації під наступні місцеві вибори.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: