Російські війська знищили на Бахмутці блокпост сил АТО і увійшли в с.Желобок

Опубліковано:
20 Січня, 2015 о 16:42

Покі головна увага прикута до подій навколо Донецька та Маріуполя, російські загарбники відшукали слабке місце в обороні українців на Луганщині. Нечислені захисники героїчного 31-го блокпосту змогли   підбити  лише  один танк з колони росіян.

 



Після 6-годинного обстрілу противник кинув проти українських військовослужбовців танки. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Сергій Іванов, повідомляють Патріоти України. “31-й блокпост на Бахмутці російські загарбники знищили (мова йде про Бахмутовку, Луганської області.-прим. ПУ) .

 

Після 6-годинного артобстрілу з усього, що тільки можливо, пішли танки. Наші спалили один, проте до цих пір не ясно, яка кількість сил і техніки задіяно в цій операції, яка має своєю метою оточити с.Кримське, замкнувши базується там 24-у бригаду ЗСУ. У с.Желобок увійшли російські військові.  Не сепари, не козаки – русня “, – написав журналіст. Росіяни рвуться до Лисичянська та Сєвєродонецька.

 

 

Офіційної інформації від штабу АТО поки немає.


Про  бої пише і боєць батальона “Донбасс” Евгеній Шевченко. Як видно по мапі росіяни рвуться до Лисичянська та Сєвєродонецька.

Слідкуємо зо перебігом подій далі. Нагадаємо героїчний 31-й блокпост був на передньому краї кілька місяців.

Служити тут було дуже небезпечно та почесно. Ось сюжет знятий про цих хлопців наприкінці жовтня 2014 року.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: