Російські війська найближчими тижнями змінять цілі та посилять удари, – ISW

Опубліковано:
24 Квітня, 2024

Міністр оборони росії сергій шойгу заявив про намір рф посилити свою ударну кампанію, щоб порушити матеріально-технічне забезпечення українських військових. ISW вважає, що російські війська, ймовірно, посилять удари безпілотниками та ракетами найближчими тижнями, щоб максимально завдати шкоди українській інфраструктурі та оборонно-промисловій базі до того, як прийде допомога з США.

Повідомляє Українська правда з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

Військові аналітики припускають, що зосередженість розмов шойгу на ударах по українській логістиці свідчить про те, що російські війська можуть змінити свій набір цілей, щоб вразити українську транспортну інфраструктуру, логістику та військові складські об’єкти.

російські війська, ймовірно, активізують поточні наступальні операції в найближчі тижні, щоб використати матеріальні обмеження українських військ напередодні прибуття безпекової допомоги з США.

Зосередженість шойгу на російських наступальних операціях поблизу Часового Яру, на захід від Авдіївки, а також на захід і південний захід від міста Донецьк додатково вказує на те, що російські війська, ймовірно, посилять наступ у цих районах.

російські війська завдали потужних ударів по об’єктах української транспортної інфраструктури в Дніпропетровській області 19 квітня і іможуть мати намір повторити та розширити ці удари в найближчі тижні, щоб перекрити українські наземні лінії зв’язку.

Байден підписав закон про допомогу Україні

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #атака, #обстріл, #ракети
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: